Gorenje SmartFlex mašine - pametan izbor!

14:34

Da li se sećate šta je bila vaša prva ozbiljnija samostalna kupovina? Ja da. Mašina za sudove! Kadasam počela da studiram i da živim sama, želja da imam mašinu za sudove je samo rasla. Koliko sam volela da kuvam (i da jedem :)), toliko sam mrzela da perem sudove. Jedva sam dočekala prvi ozbiljniji studentski honorar i bez puno razmišljanja dala ga za mašinu. Imala sam taman dovoljno za mašinu potpuno nepoznatog brenda sa par osnovnih funkcija. Nisam tada razmišljala ni o garanciji, ni o tehničkoj podršci, servisu, delovima, potrošnji vode, struje… ama baš ni o čemu. Meni je bilo važno da ona radi tj. pere sudove umesto mene. :)
Koliko je bitno da bela tehnika ima dobru tehničku podrsku i servis shvatila sam mesec dana posle isteka garancije kada se moja mašina prvi put pokvarila.
Uvoznici su u međuvremenu nestali, brojevi servisa u garantnom listu su bili isključeni a Ivan i ja smo obilazili servise noseći pokvareni deo i tražeći nešto slično što bismo mogli da ugradimo. Godinama sam se svojski trudila da je održim u životu. Kada je po drugi put trebao da se promeni motor za pumpu bilo je jasno da je bolja investicija kupovina nove mašine nego popravka stare. Ovoga puta sam imala mnogo više zahteva od prvobitnog - samo da radi.
Htela sam dobar i pouzdan servis, htela sam što bolji odnos kvaliteta i cene, što manju potrošnju električne energije i vode…Htela sam mnogo toga.

Žao mi je što tada nisu postojale Gorenje SmartFlex mašine jer bi izbor sigurno pao na neku od njih.



































U zavisnosti od prostora u kuhinji i vaših potreba, možete izabrati mašinu za pranje 9, 10, 12, 13 pa sve do 16 kompleta posudja. Takođe možete da birate između ugradnih ili samostojećih modela.

Gorenje SmartFlex mašine imaju podesive i donje, i gornje korpe. To znači da držače za tanjiremožete oboriti i tako napraviti mesto za neki veći lonac u donjoj ili za šerpu u gornjoj korpi.
Takođe, visinu gornje korpe možete lako menjati na čak tri različita nivoa, pa od sada ni pranje većih
plehova neće biti problem, ovo je takozvana MultiClack funkcija.





























Neke mašine imaju dve standarne korpe (gornju i donju), ali postoje i mašine sa tri korpe kao što je model GS65160X


Treća korpa se nalazi iznad gornje korpe i u stvari je polica za escajg. Mene su tim detaljem potpuno kupili. :)






























Ako ste trenutno u potrazi za novom sudomašinom, moja topla preporuka je da iskoristite akciju koja traje do 30. aprila. Pored toga što je obezbeđen dug garantni rok (5 godina + 10 godina garancije na motor sa za modele sa inverterskim PowerDrive motorom. Kupovinom bilo kog od preko 20 modela modela Gorenje SmartFlex mašina dobijate na poklon set Somat proizvoda!





















































Modele mašina koji su uključeni u ovoj akciji možete pogledati na ovom linku: http://bit.ly/2p0hpwm
Mašine možete kupiti u internet prodavnici i nekom od Gorenje Studio prodajnih salona . Na ovom linku pronađite svoje najbliže prodajno mesto.



P.S.
Ako je pored mašine došlo vreme da kupite i novi šporet, moja preporuka je ovaj Gorenje model. Mi ga imamo već godinu i po dana, i oduševljeni smo njime. :) Ali više o njemu nekom drugom prilikom.



Napomena:
Ovaj tekst je sponzorisan od strane Gorenje Srbija, ali zadržavam pravo na svoje mišljenje pa su tako svaka pohvala ili kritika iskrene :)
Slike korišćene u tekstu su preuzete sa gorenje.com

You Might Also Like

0 comments